Hoe werkt Copaan ?

Copaan : jouw slimme online zoeksysteem.

Copaan in anderhalve minuut

Stap voor stap

Eenvoud, gemak en effectief


Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem die aangesloten NVM aankoopmakelaars gebruiken om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geintegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Eenvoud, gemak en effectief

Stap 1: Persoonlijke inlogcode

Door middel van een persoonlijke inlogcode die je van je aankoopmakelaar ontvangt heb je 24 * 7 toegang tot het systeem. Nu kun je aan de slag.
Stap 2 : Jouw woonwensen

Je vult daarna heel gemakkelijk je woonwensen in. Je wordt stap voor stap door het systeem geloodst. Aan de wensen die je echt heel belangrijk vindt kun je een hoge prioriteit geven.

Eenvoud, gemak en effectiefEenvoud, gemak en effectief

Stap 3: Direct jouw beste matches zien

Het systeem houdt in de selectie van woningen rekening met jouw woonwensen en prioriteiten.
Stap 4: Actueel aanbod

Dagelijks ontvang je het nieuwe aanbod van woningen per mail, meestal een dag eerder dan de woning op Funda wordt gepubliceerd.

Eenvoud, gemak en effectiefEenvoud, gemak en effectief

Stap 5: Kijk wat bij jou past

Je ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met de door jou ingevoerde wensen.
Stap 6: Effectief bezichtigen

Op basis van de plus en minpunten bepaal je of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen.

Eenvoud, gemak en effectief

Wil jij ook een aankoopmakelaar met Copaan? Bekijk hier het overzicht van Copaan aankoopmakelaars!

Copaangebruikers aan het woord: Do & Bas

Veelgestelde vragen


Stuur ons een e-mail team@copaan.nl of bel op 085-1051932 voor vragen.

Voor wie is Copaan beschikbaar?

Copaan is een online zoeksysteem dat de aankoopmakelaar aan zijn/haar zoekers ter beschikking kan stellen.

Kan ik direct aan de slag?
Als jouw makelaar (zie overzicht)  Copaan gebruikt, dan kun je direct met Copaan aan de slag. Via een inlogcode krijg je toegang tot het systeem.
Hoe werkt het?

Je creëert eenvoudig, online, een volledig beeld van prioriteiten, wensen en eisen ten aanzien van je nieuwe woning. Het systeem matcht op basis van je voorkeuren het nieuwe aanbod aan woningen. Buurtinformatie zit in het systeem geïntegreerd. 

Hoe werkt matching?

Matching van een woning gebeurt op basis van de prioriteiten die je stelt. Als je een eis als absolute voorwaarde in het systeem opgeeft, dan weegt dit zwaar in de matching. Het systeem sluit echter geen woningen uit, zoals in andere zoekmachines wel gebeurt. Het weegt je eisen en bepaalt op basis daarvan het percentage van de match.

Hoe vaak ontvang ik het aanbod?

Dagelijks ontvang je via de mail het aanbod aan nieuwe woningen, tenminste als er een match is van meer dan 50% met je eisen en wensen. Het aanbod dat minder dan 50% matcht krijg je niet gemaild, maar kun je wel in het overzicht van aangeboden woningen vinden.

Ik wil vaker het aanbod ontvangen, kan dat?

Je kunt in het systeem directe alerts instellen. Als een woning meer dan een door jou ingesteld percentage matcht met jouw wensen, dan ontvang je direct bericht. Zo zit je erboven op.

Wat moet ik doen als ik een leuke woning zie?

Zie je een woning die goed matcht? Dan kun je via het systeem direct een bezichtiging aanvragen. Jouw Copaan makelaar kan direct actie ondernemen om de bezichtiging in te plannen.

Wat zeggen zoekers over Copaan ?


Het zoeksysteem van Copaan is hartstikke handig. In een oogopslag heb je alle pluspunten en minpunten van een huis op een rij. Het gebruik van een percentage dat uitdrukt in hoeverre een huis aan jouw eisen voldoet is uniek en scheelt tijd bij het zoeken.

Marc en Nicole
Marc en Nicole

Makelaar luistert goed naar de wensen voor je nieuwe woning. Via Copaan kun je je specifieke wensen tot in detail aangeven. Met behulp van het matching systeem worden nieuw in de markt gekomen woningen gewaardeerd naar jouw wensen wat het zoeken vergemakkelijkt.

Remco en Toni
Remco en Toni