Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Je weet wat wat je wil en wat financieel mogelijk is. En je kijkt dagelijks in het aanbod. Maar toch vind je niet zo makkelijk je nieuwe woning?

Copaan het online zoeksysteem

Veel woningzoekers zijn al enthousiast over het slimme online zoeksysteem Copaan. Vraag jouw makelaar om ook voor jou het Copaan systeem te activeren.

Je kan dan heel eenvoudig je woonwensen vastleggen en het slimme zoeken start direct.

Woningen worden door Copaan voor jouw geselecteerd. Doordat jij aangeeft welke woningen je wel of niet leuk vindt worden de woningen die Copaan voor jou selecteert elke keer beter passend. Huizenzoeker? Woningzoeker? Nee Copaan is jouw huizenmatcher.

copaan woningzoekend

Woningaanbod

Het woningaanbod is actueel en volledig. Kortom alle woningen die te koop staan, uit heel Nederland, staan in Copaan. Met alle informatie over de woning.

En met uitgebreide informatie over de buurt en wijk. Zijn er sportscholen? Komt er een bus? Zijn er winkels? Met een muisklik weet je alles wat je nodig hebt om de volgende stap te maken. Jouw nieuwe koopwoning komt steeds dichterbij

Bezichtiging

Met de handige checklist in Copaan kan je heel effectief bezichtigen. Maak notities op je mobiel of tablet. Alle informatie is direct ter beschikking.

Kijk maar hoe eenvoudig je dit kan. Ook foto’s van de woning kan je vastleggen.

Copaan in het kort

  1. Vind online precies de huizen en buurten die aan je wensen voldoen
  2. Je wordt (online en offline) begeleid door een NVM aankoopmakelaar
  3. Een helder overzicht van het actuele aanbod, met een match (percentage) voor ieder huis, inclusief plus- en minpunten
  4. Actueel aanbod, ook realtime
  5. Directe alerts en een dagelijkse overzicht per mail

Zo ga je aan de slag met Copaan

copaan woningzoeken