Hoe werkt Copaan?

Copaan: Het slimme zoeksysteem voor aankoopmakelaars

Copaan stap voor stap

Betere kwaliteit en hoger service niveau


Copaan is een slim online zoeksysteem die jou als NVM aankoopmakelaar in staat stelt je zoeker optimaal te begeleiden en te volgen. Je hebt goed inzicht in de eisen, wensen en voorkeuren van je klant ten aanzien van de woning, maar ook ten aanzien van de buurt waarin ze willen wonen. Daarmee kun je de bezichtigingen veel beter afstemmen op jouw zoekers. En als Copaan aankoopmakelaar onderscheid je je met een kwalitatief hogere service.

Betere kwaliteit en hoger service niveau

Stap 1

Van Copaan ontvang je de logingegevens. Het zoeksysteem is ingericht in de kleuren van het kantoor en voorzien het logo. Dat maakt het voor zoekers goed herkenbaar.
Stap 2

Je voegt alle zoekers in het systeem en stuurt hen de logingegevens. Nu is het aan hen de beurt om hun wensen en eisen ten aanzien van hun nieuwe woning in te vullen. Het systeem is zo ingericht dat het invullen gemakkelijk en logisch verloopt.

Betere kwaliteit en hoger service niveauBetere kwaliteit en hoger service niveau

Stap 3

Het systeem genereert per dag het nieuwe aanbod van woningen en in een oogopslag zie je welke woningen het best matchen bij jouw klanten. Omdat je precies kunt zien op welke punten een woning wel of niet matcht kun je gelijk goed bepalen of een bezichtiging met je klant zinvol is.
Stap 4

Zie je een leuke woning en vind je het echt wat voor je klant? Geef hem/haar een suggestie door middel van een love of een like en schrijf er bijvoorbeeld bij waarom je het zo geschikt vindt. Als je informatie hebt over een woning, kun je dat ook met een notitie laten weten. Alles wordt in het systeem zelf en via de mail gecommuniceerd.

Betere kwaliteit en hoger service niveau

Bekijk het overzicht van de NVM-makelaars die Copaan al gebruiken.

Veelgestelde vragen


Stuur ons een e-mail info@copaan.nl of bel op 085-1051932 voor vragen.

Voor wie is Copaan beschikbaar?

Copaan is een online zoeksysteem dat jij als NVM aankoopmakelaar kunt aanschaffen voor jouw zoekers. Copaan werkt volgens een abonnementssysteem. De hoogte van het abonnement is afhankelijk van het aantal actieve zoekers dat je hebt. Je kunt kiezen voor een jaar- of maandabonnement.

Wat kost Copaan?

Voor de tarieven van Copaan kun je contact met ons opnemen via mail, de telefoon of onderstaand formulier. We bellen je zo snel als mogelijk terug.

Waarom zou ik Copaan aanschaffen?

Met Copaan heb je een goed inzicht in de eisen, wensen en voorkeuren van je klant ten aanzien van de woning, maar ook ten aanzien van de buurt waarin ze willen wonen. Alle activiteiten die je klanten doen worden online vastgelegd en bewaard. Je kunt zien welke woningen ze leuk vinden, welke buurten ze liken of loven en ook wat ze niet leuk vinden. En dat allemaal in een gebruikersvriendelijk en zeer overzichtelijk systeem. Omdat het systeem matcht op basis van de wensen en eisen kun je in een oogopslag zien op welke punten een huis wel of niet matcht. En dat bespaart veel tijd.

Wat maakt onderdeel uit van mijn abonnement?

Je krijgt toegang tot alle functionaliteiten van Copaan en het systeem wordt ingericht met je eigen logo en kleuren. Copaan is direct gekoppeld aan TIARA, het uitwisselingssysteem van makelaars. Je maakt deel uit van het online ondersteuningsplatform Zendesk dat speciaal is ingericht voor aangesloten makelaars. Je kunt er informatie vinden over hoe Copaan werkt, je vragen stellen en eventuel storingen melden.

Zijn er nog voorwaarden?

Als aankoopmakelaar moet je aangesloten zijn bij de NVM. Klanten die gebruik willen maken van Copaan moeten een opdracht tot dienstverlening getekend hebben.

Hoe kan ik Copaan bestellen?

Via onderstaand formulier kun je Copaan aanvragen. Wij nemen dan contact met je op om door te spreken wat je nodig hebt, wat de tarieven zijn en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat zeggen makelaars over Copaan ?


Ik kan onze aankoopklanten beter, sneller en makkelijker ondersteunen. Ik kan snel schakelen en direct online met mijn klanten communiceren. Past geheel in de tijd van digitale samenwerking met mijn klanten.

John Peters
John Peters
NVM-makelaar

Met dit systeem kan ik 3x zoveel aankoopklanten helpen en ook nog eens op betere manier. Mijn klanten zijn tevreden dus ik ben tevreden.

Mirjam Zeegers
Mirjam Zeegers
NVM-makelaar

Alvast kijken hoe het werkt? Onze gebruikershandleiding geeft een uitgebreid beeld van Copaan.

Wil je als NVM-makelaar ook Copaan inzetten voor jouw klanten?


Of nog vragen? We nemen direct contact met u op!

We hebben je bericht ontvangen en nemen binnenkort contact met je op.
Copaan

Camplaan 22
2103 GW Heemstede

085-1051932

info@copaan.nl